30-07-08

Kate Hudson en Lance Armstrong uit elkaar

large_456934Het voorbije weekend hebben Lance Armstrong en Kate Hudson een punt gezet achter hun romance, die ocharme drie maanden duurde. Dat meldt Usmagazine.com.

Verdriet
"Er was geen drama of lelijkheid mee gemoeid. Ze besloten gewoon ermee te kappen", verklaarde een bron uit hun entourage. "Er is geen haat, enkel verdriet".

Onafscheidelijk
Sinds midden mei was het stel onafscheidelijk. Ze werden samen gezien in Austin, New York, Los Angeles en Cannes. Allebei gingen ze echter vragen over hun relatie uit de weg.

Het was op de driedaagse Lance Armstrong Livestrong Summit in Columbus, Ohio, dat de 29-jarige actrice en de 36-jarige wielrenner besloten als vrienden uit elkaar te gaan.

Serieus
Nochtans hadden de twee elkaar al aan hun familie voorgesteld. Hudsons moeder Goldie Hawn gaf Lance de zegen en Hudsons zoontje van vier, Ryder, woonde samen met zijn papa Chris Robinson en Lance Armstrong een brunch bij ter gelegenheid van vaderdag in juni.

Een woordvoerder van Lance Armstrong weigerde elk commentaar, die van Kate Hudson was niet bereikbaar, meldt Usmagazine.com nog

Info HLN

12:21 Gepost door Marcel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.